Melplay Kantis

Miltä kuulostaisi jos saisit aina uudet laulut koneellesi heti kun ne valmistuvat? Kantis on palvelu asiakkaille jotka omistavat Melplayer 4 järjestelmän. Saat kiinteätä kuukausihintaa vastaan aina kaikki uudet Melplay ja Satnight laulut sitä mukaan kun ne vain valmistuvat. Vähintään 5 uutta laulua kuukaudessa. Sinulla on siis aina uusimmat hitit saatavilla kun vain tarvitset niitä. Kantis-palvelussa ostat materiaalin edullisesti, et vuokraa.

Lue lisää

Hinnat

Hinnoittelu on kuukausipohjalla edullisempi kuin levyjen ostaminen kokonaispakettina. Saat pitkäaikaisena asiakkaana siis edullisemman hinnan. Kuukausittainen hinta sisältää siis kaikki uudet julkaisut Melplay ja Satnight karaoketuotannoista joita on vähintään 5 laulua / kk. Huomioi että minimi sopimusaika tälle palvelulle on 1 vuosi ja hinnat on ilmoitettu alv 0%.

36,90 € / kk

Tilaa

Tilaa palvelu

Voit tilata tämän palvelun jättämällä tietosi tai halutessasi myös soittaa meille suoraan 0207345150.


Kiitos tilauksestasi

Lähetimme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos et malta odottaa lisätietoja meiltä niin voit soittaa myös meille.0207345150. Olemme tavoitettavissa arkisin 10.30 - 18.00 välillä.